Meeks Van Oijen Vastgoed

Is al decennialang uw

partner in vastgoed Met

vastgoedmakelaar

JAN MEEKS

 

 

 

Maak een afspraak

Vastgoedmakelaar Jan Meeks van Meeks Van Oijen Vastgoed adviseert u over 

koop, verkoop, huur, verhuur, vve's en andere vastgoedaangelegenheden. 

 

MAKELAAR IN VASTGOED

JAN MEEKS MRE RM

Makelaar in vastgoed verkoop

Bij verkoop van vastgoed is het van groot belang dat dit op een juiste wijze wordt aangepakt. Er zijn te veel belangen aan verbonden om hier niet alle aandacht aan te geven. En als je je pand  wil verkopen , kun je het net zo goed in één keer goed doen dan later met de brokken of extra kosten zitten. Het is mijn deskundigheid om u hierin bij het gehele proces te begeleiden en tot een goed verkoopresultaat te komen.

Mijn tarieven zijn concurrerend.

 

Makelaar in vastgoed aankoop

Aankoop van een woning en/of een bedrijfspand is een speciale tak van sport waarbij tactisch inzicht en ervaring van het grootste belang is. Ik kan u als aankoopmakelaar bijstaan vóór en tijdens het aankoopproces zodat de procesgang zo optimaal mogelijk verloopt en dat de kans op fouten of vergissingen tot een minimum wordt teruggebracht. Ik vul uw kennis aan over de materie zodat u op ieder moment in het proces precies weet waar u mee bezig bent. Daarbij kunt u gebruik maken van al mijn ervaring tijdens het aankoopproces.

Mijn tarieven zijn concurrerend.

 

Makelaar in Huur en verhuur

Huur en verhuur van woningen en bedrijfspanden kan soms een langdurige kwestie worden maar kan in andere gevallen heel snel gaan. Geduld, kennis van zaken en een goede onderhandeling kan veel opleveren. Ik kan u daarbij als huur en verhuur regisseur begeleiden.

Mijn tarieven zijn concurrerend.

 

Makelaar in vastgoedadvies

Als vastgoeddeskundige geef ik advies op een breed gebied als vastgoedmakelaar over woningen, kantoren, winkels, bedrijfspanden en grond zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw. Deze adviezen geef ik aan vastgoedbedrijven, aannemers, ontwikkelaars, ondernemers en particulieren.

Mijn tarieven zijn concurrerend

 

Makelaar in vastgoed management & organisatie vve's

Het beheer bij VvE's is niet altijd een gemakkeljke aangelegenheid. Je moet er steeds bovenop blijven zitten als bestuur van een VvE. Zowel bij het management, de organisatie als bij het MJOP treden kunnen moeilijkheden ontstaan die met enige begeleiding opgelost kunnen worden.

Ik kan u daarbij helpen door het geven van adviezen en tips die het u gemakkelijker maken om uw werk, binnen de wettelijke regels, te kunnen uitvoeren.

Ook als u er op uit bent om verbetering aan te brengen en u wil daar over praten ben ik graag bereid om met u van gedachten te wisselen en eventueel samen te brainstormen om tot de door u gewenste verbetering te komen.

Mijn tarieven zijn concurrerend.

 

Voordien

Voordien had ik ook een eigen opleidingsinstituut en een assurantie- en hypotheekbemiddelingskantoor 

 

CONTACT

Neem contact met mij op en maak een afspraak. Dat kan telefonisch en via de email.

Met belangstelling zie ik uw reactie tegemoet. 

Meer informatie

Zoekt u een ervaren partner in vastgoed?

Maak een afspraak met Meeks Van Oijen Vastgoed

Makelaar in Vastgoed!

Jan Meeks 

E-mail ons