Meeks Van Oijen Vastgoed

 uw partner in vastgoed 

MakelaarDIJ & TAXATIEBUREAU

 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak

MEEKS VAN OIJEN VASTGOED.

MAKELAARDIJ & TAXATIEBUREAU

Als vastgoedmakelaardij en taxatiebureau verlenen wij diensten en adviseren wij u bij  

koop, verkoop, huur, verhuur, taxaties en opleiding. Bij vve's en andere vastgoedaangelegenheden. 

kunnen wij u eveneens van dienst zijn.

MAKELAARDIJ-TAXATIEBUREAU VOOR VASTGOED

JAN MEEKS DBA MRE RM RT 

Makelaar in vastgoed verkoop

Bij verkoop van vastgoed is het van groot belang dat dit op een juiste wijze wordt aangepakt. Er zijn te veel belangen aan verbonden om hier niet alle aandacht aan te geven. En als u uw pand wilt verkopen, kunt u het net zo goed in één keer goed doen dan later met de brokken of extra kosten zitten. Het is onze deskundigheid om u hierin bij het gehele proces te begeleiden en tot een goed verkoopresultaat te komen.

Onze tarieven zijn concurrerend.

 

Makelaar in vastgoed aankoop

Aankoop van een woning en/of een bedrijfspand is een speciale tak van sport waarbij tactisch inzicht en ervaring van het grootste belang is. Wij kunnen u als aankoopmakelaar bijstaan vóór en tijdens het aankoopproces zodat de procesgang zo optimaal mogelijk verloopt en dat de kans op fouten of vergissingen tot een minimum wordt teruggebracht. Wj vullen uw kennis aan over de materie zodat u op ieder moment in het proces precies weet waar u mee bezig bent. Daarbij kunt u gebruik maken van al onze ervaring tijdens het aankoopproces.

Onze tarieven zijn concurrerend.

 

Makelaar in Huur en verhuur

Huur en verhuur van woningen en bedrijfspanden kan soms een langdurige kwestie worden maar kan in andere gevallen heel snel gaan. Geduld, kennis van zaken en een goede onderhandeling kan veel opleveren. Wij kunnen u daarbij als huur en verhuur makelaar begeleiden.

Onze tarieven zijn concurrerend.

 

Makelaar in vastgoedadvies

Als vastgoeddeskundige geven wij advies op een breed gebied als vastgoedmakelaar over woningen, kantoren, winkels, bedrijfspanden en grond zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw. Deze adviezen geven wij aan vastgoedbedrijven, aannemers, ontwikkelaars, ondernemers en particulieren.

Onze tarieven zijn concurrerend

 

Makelaar in vastgoed management & organisatie vve's

Het beheer bij VvE's is niet altijd een gemakkeljke aangelegenheid. Je moet er steeds bovenop blijven zitten als bestuur van een VvE. Zowel bij het management, de organisatie als bij het MJOP kunnen moeilijkheden ontstaan die met enige begeleiding vaak opgelost kunnen worden.

Wij kunnen u daarbij helpen door het geven van adviezen en tips die het u gemakkelijker maken om uw werk, binnen de wettelijke regels, te kunnen uitvoeren.

Ook als u er op uit bent om verbetering aan te brengen en u wil daar over praten zijn wij graag bereid om met u van gedachten te wisselen en eventueel samen te brainstormen om tot de door u gewenste verbetering te komen.

Onze tarieven zijn concurrerend.

 

Taxaties

Wij doen taxaties voor woningen en bedrijfspanden.

Onze tarieven zijn concurrerend

 

 

CONTACT

Neem contact met ons op en maak een afspraak. Dat kan telefonisch en via de email.

Met belangstelling zien wij uw reactie tegemoet. 

Meer informatie

Meeks Van Oijen Vastgoed

Zoekt u een ervaren partner in vastgoed?

Maak een afspraak met Meeks Van Oijen Makelaardij & Taxatie in Vastgoed

Makelaar-Taxateur in Vastgoed!

Jan Meeks 

E-mail ons