HEBT U VRAGEN OVER VASTGOED?

Bij Studie of hebt u een probleem of bent u gewoon nieuwsgierig?

ALS IK U KAN HELPEN zal ik het ook doen. Stel gerust uw vragen

AAN JAN MEEKS VAN Meeks van Oijen Vastgoed

 

 

 

's

Contact opnemen

Meeks Van Oijen helpt u met het uitbreiden van uw kennis en geeft antwoord op de door u gestelde vragen. Bij vragen die gelijk beantwoord kunnen worden is dat gratis. Als wij zaken voor u uit moeten zoeken gaan we daar wel een bedrag voor in rekening brengen. Maar we zullen altijd vooraf met u afspreken welke kosten we wanneer in rekening gaan brengen.

Wij geven bijscholingscursussen op maat voor groepen en voor bedrijven op het gebied van vastgoed, assurantien en hypotheken

 

Meeks Van Oijen is gevestigd aan de Senecalaan 22, 5216CH Den Bosch

Met een werk en ontvangstruimte in DROOM Schoenaker 10, 6641SZ Beuningen na afspraak

Opleiding voor vastgoed en onze digitale hulpdienst

Introductie

Mijn naam is jan Meeks en ik heb ruim 40 jaar ervaring als manager en docent bij een verzekeringsmaatschappij, vastgoedmakelaar en taxateur, oplosser van geschillen en docent vastgoed. In deze tijd heb ik geprobeerd mijn kennis uit te breiden en ik denk dat ik over een redelijk kennisniveau beschik. Genoeg, denk ik, om hier les in te geven. Zoals iedereen weet ik niet alles maar ik weet altijd waar ik het kan vinden en/of wie ik het moet vragen.

Vaak ben ik als docent opgetreden en heb op dit gebied ook een brede ervaring. 

 

Aanbod opleiding

Graag wil ik u mijn diensten als docent voor vastgoedopleiding aanbieden. De volgende mogelijkheden heb ik in huis en varianten daarop zijn in overleg mogelijk:

 

-Incompany training aan banken en bedrijven voor hun medewerkers;

-HBO+ hogescholen;

-Andere organisaties opleiding op maat.

 

Digitale hulpdienst

Zowel voor particulieren als voor bedrijven heb ik een digitale hulpdienst als praatpaal en voor vragen en probleemsituatie's. Bij ingewikkelde aangelegenheden kan ik u adviseren welke weg u het beste kunt volgen om tot oplossing van uw probleem te komen.

Tot een bepaald niveau doe ik dat gratis en als er betaald moet worden meldt ik u dat vooraf. Het is moeilijk om daar in dit stadium een lijn in aan te geven. Als er echt behoorlijke problemen zijn kunt u ook bij ons terecht voor advies.

 

Meeks Van Oijen

Jan Meeks DBA MRE

Tel: 0651325206

Email: info@meeksvanoijen.nl

 

Maak een afspraak

Kunnen we u helpen met uw opleiding of met de keuze voor een opleiding?

Bel ons voor informatie of om direct

een afspraak te maken.

Meeks Van Oijen 

jan Meeks

E-mail ons