Mijn favorieten

Coaching

COACHING
In een conflict kan de communicatie zo verstoord raken dat mensen er samen niet meer uitkomen. De enige uitweg lijkt de gang naar de rechter of het starten van een klachtenprocedure. Deze procedures kosten veel tijd, energie en geld. Bovendien is de relatie na zo’n procedure meestal blijvend verstoord en biedt een vonnis of uitspraak niet altijd een échte oplossing.


Steeds vaker valt daarom de keuze op een COACH. De MVO Coach hanteert een vorm van conflictbenadering waarbij cliënten samen met de hulp van hun coach het conflict oplossen dan wel beheersbaar maken. De MVO Coach brengt de communicatie weer op gang, geeft advies en begeleidt de onderhandelingen en het proces.

Er wordt in begeleiding zowel gekeken naar uw persoonlijke als zakelijke belangen. Daarnaast zijn er bij coaching meer (creatieve) oplossingen mogelijk dan in een juridische procedure. De oplossing kan bovendien snel worden gevonden en wordt niet opgelegd door de Coach maar door de partijen zelf met hulp en begeleiding van de coach. Partijen bepalen in samenwerking met de coach hoe de oplossing eruit ziet.
Enkele onderwerpen die wij onder onze aandacht krijgen liggen bijvoorbeeld op het gebied van:


-Zakelijk en particulier vastgoed;
-Werkgever/werknemers verhoudingen;
-Koop/verkoop van vastgoed;
-Hypothecaire leningen;
-Verzekeringen;
-Zorg;
-Relatie;
-Enz.


Bij conflicten zijn wij u als Coach graag van dienst.

KWALITEIT & SERVICE

Voor meer informatie gelieve contact met ons op te nemen met,

Meeks van Oijen
Coaching  en begeleiding
Jan Meeks MRETel:  024-6773238
Fax: 024-7999145
Mobiel: 06-51325206
Email: info@meeksvanoijen.nl
Email privé janmeeks@hotmail.com
Wilhelminalaan 34, 6641KN Beuningen