Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Van Heemstraweg 48 in Winssen 6645 KH

van Heemstraweg 48

6645 KH Winssen
Koopsom € 240.000,- v.o.n.
024-6773238

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

BOUWGROND te Winssen in een kleinschalige, maar groene omgeving. De grond ligt aan de Van Heemstraweg 48, buiten de bebouwde kom van Winssen en heeft haar ligging nabij knooppunt Ewijk (A73 – A50 – N322) op circa 9 minuten rijafstand. Het perceel is toegankelijk via de Hoogewaard. Op de kavelgrenzen...
Lees meer

Omschrijving

BOUWGROND te Winssen in een kleinschalige, maar groene omgeving. De grond ligt aan de Van Heemstraweg 48, buiten de bebouwde kom van Winssen en heeft haar ligging nabij knooppunt Ewijk (A73 – A50 – N322) op circa 9 minuten rijafstand. Het perceel is toegankelijk via de Hoogewaard. Op de kavelgrenzen bevindt zich wat struikachtige beplanting en een hoge beukenhaag. Aan de westzijde van de kavel bevindt zich een gedeeltelijk gedempte zaksloot.

Situatie
De bouwgrond betreft een perceel van 3000 m2. Er kunnen twee kavels gerealiseerd worden van 1500 m2 (30 x 50 m) in een twee-onder-één-kap of vrijstaande opstelling. Prijs per kavel zal € 240.000,- bedragen.
Beide kavels zijn inmiddels verkocht onder voorbehoud.

Bestemming
Voorheen had het erf de bestemming 'agrarisch'. Sinds de sloop van het kassencomplex is deze bestemming vervallen en geldt de bestemming 'wonen'.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 240.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en buiten bebouwde kom Indeling Perceeloppervlakte 1500 m² Kadasteroppervlakte 3000 m² Kadastrale gegevens Gemeente Ewijk Sectie F Perceelnummer 511 Oppervlakte 3000 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.