Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Klaproosstraat 7 in Beuningen Gld 6641 AP

Klaproosstraat 7

6641 AP Beuningen Gld
Koopsom € 174.900,- v.o.n.
024-6773238

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op fantastische locatie gelegen perceel BOUWGROND van ca. 502 m2 met daarop een schuur met verdieping te Beuningen aan de Klaproosstraat tussen de nummers 3 en 9. Het perceel bevindt zich in het gewilde ’’Oud Beuningen’’ en heeft alle denkbare faciliteiten binnen handbereik. Scholen, openbaar...
Lees meer

Omschrijving

Op fantastische locatie gelegen perceel BOUWGROND van ca. 502 m2 met daarop een schuur met verdieping te Beuningen aan de Klaproosstraat tussen de nummers 3 en 9. Het perceel bevindt zich in het gewilde ’’Oud Beuningen’’ en heeft alle denkbare faciliteiten binnen handbereik. Scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en het winkelcentrum van Beuningen zijn op loopafstand gesitueerd. Ook is er een goede ligging t.o.v. uitvalswegen A50 en A73. Daarnaast bent u binnen 10 minuten met de auto of bus in Nijmegen.

Perceel:
Het perceel heeft een totale oppervlakte van ca. 502 m2 (25m diep x 20,1m breed). Hierbij mag op een perceel van ca. 168 m2 één vrijstaande woning gerealiseerd worden. Het bouwvlak heeft de afmetingen 12m diep x 14m breed.

Bestemmingsplan:
De kavel is opgenomen in het bestemmingsplan "Kern Beuningen".
De vigerende bestemming is:
-Enkelbestemming: Wonen
-Dubbelbestemming waarde: Archeologie 2

Molenbiotoop:
Wanneer de woning hoger dan 7,45m aangevraagd wordt, is er een advies nodig over de windvang van de molen. Dit advies wordt opgevraagd tijdens de behandeling van de omgevingsvergunningsaanvraag van de gemeente voor de nieuwe woning. Dit wil niet zeggen dat er geen gebruik gemaakt kan worden van de maximale bouwhoogte van 10 meter. Het advies van de molendeskundige zal hierover uitsluitsel geven.
Wordt de woning 7,45m of lager aangevraagd? Dan is er geen sprake van invloed op de windvang en blijft de molenbiotoop buiten beschouwing.

Bestaande schuur:
Op het overige deel bevindt zich een bestaand bijgebouw. Dit betreft een riante schuur van ca. 21 m2 met een zadeldak, bedekt met pannen. De begane grond ervan bestaat uit twee ruimtes. De eerste ruimte is v.v. een vaste trap naar de eerste verdieping. Deze verdieping heeft een houten vloer en biedt veel mogelijkheden. Vervolgens verschaft een tussendeur op de begane grond toegang tot de tweede ruimte.
De schuur beschikt over een zevental ramen voor voldoende zonlicht. Hieraan vast is een uitbouw gemaakt van ca. 5 m2 voor extra opslagruimte. Hiervoor zijn golfplaten gebruikt.

Algemeen:
-Totale perceeloppervlakte ca. 502 m2 (25m diep x 20,1m breed)
-Oppervlakte bouwvlak ca. 168 m2 (12m diep x 14m breed)
-Geschikt voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis
-Maximale goothoogte 6m
-Maximale bouwhoogte 7,45m
-Bij de gemeente kan een verzoek worden ingediend om de max. bouwhoogte te verhogen
-Bouwjaar schuur met verdieping: 1972
-Oppervlakte schuur ca. 25 m2
-Inhoud schuur ca. 98 m3
-Er is nog geen huisnummer toebedeeld aan het kavel, maar huisnummers 5 en 7 zijn nog vrij
-Kadastraal bekend Gemeente Beuningen, sectie B, nr. 3196


Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 174.900,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 502 m² Kadasteroppervlakte 502 m² Kadastrale gegevens Gemeente BEUNINGEN Sectie B Perceelnummer 3196 Oppervlakte 502 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Klaproosstraat 7 in Beuningen Gld 6641 AP Klaproosstraat 7 in Beuningen Gld 6641 AP

Download PDF

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring