Mijn favorieten

Mediation

MEDIATION
In een conflict kan de communicatie zo verstoord raken dat mensen er samen niet meer uitkomen. De enige uitweg lijkt de gang naar de rechter of het starten van een klachtenprocedure. Deze procedures kosten veel tijd, energie en geld. Bovendien is de relatie na zo’n procedure meestal blijvend verstoord en biedt een vonnis of uitspraak niet altijd een échte oplossing.

Steeds vaker valt daarom de keuze op een andere vorm van conflictoplossing: ADR mediation. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij mensen zélf hun conflict oplossen, met hulp van een mediator als neutrale bemiddelaar. De ADR mediator brengt de communicatie weer op gang, begeleidt de onderhandelingen en bewaakt het proces.

Er wordt in het bemiddelingsproces zowel gekeken naar uw persoonlijke als zakelijke belangen. Daarnaast zijn er bij ADR mediation meer (creatieve) oplossingen mogelijk dan in een juridische procedure. De oplossing kan bovendien snel worden gevonden en wordt niet opgelegd door de mediator maar door de partijen met behulp van de mediator. Partijen bepalen in samenwerking met de mediator hoe de oplossing eruit ziet.
Uit onderzoek is gebleken dat in meer dan tweederde van alle ADR mediations overeenstemming over conflictoplossing wordt bereikt. ADR Mediation is een snel en efficiënt alternatief.
Bij vastgoedgerelateerde conflicten en andere conflicten zijn wij u als deskundige graag van dienst.

KWALITEIT & SERVICE

Voor meer informatie gelieve contact met ons op te nemen met

Meeks van Oijen
Vastgoedadviseur & Taxateur
Jan Meeks MRE RM RT


Tel: 024-6773238
Mobiel: 06-51325206
Email: info@meeksvanoijen.nl

Wilhelminalaan 34, 6641KN Beuningen